Dinsdag in Op1: Jandino Asporaat en Najib Amhali over Bon Bini Holland 3

Dinsdag in Op1: Jandino Asporaat en Najib Amhali over Bon Bini Holland 3
De gasten in Op1 van dinsdag 28 juni

Kijktip :

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 28 juni

  • De films van Jandino Asporaat winnen steevast het Gouden Kalf voor beste publieksfilm – meer dan anderhalf miljoen mensen kwamen naar de Bon Bini-reeks. Deel drie is vanaf deze week te zien. Vele bekende Nederlanders, zoals Najib Amhali, maken daarin hun opwachting. Wordt ook deze film weer een groot succes? Asporaat en Amhali zijn vanavond te gast bij Op1.

  • Haar vader Thomas van der Bijl werd zestien jaar geleden doodgeschoten in zijn Amsterdamse café De Hallen. Volgens de rechter was de moord in opdracht van Willem Holleeder, die daarvoor afgelopen vrijdag in hoger beroep tot levenslang werd veroordeeld. Om deze zwarte periode in haar leven af te sluiten schreef April van der Bijl het boek 'April, kind van een boef'. Ze vertelt er vanavond over bij Op1 samen met advocaat Annemiek van Spanje.

  • Misdrijven die voortkomen uit homohaat, antisemitisme en moslimhaat moeten zwaarder worden bestraft. Dat bepleiten Gert-Jan Segers van de ChristenUnie en Corinne Ellemeet van GroenLinks. Want met hatecrimes maak je niet één slachtoffer, daarmee discrimineer je de hele groep stellen ze. Vanavond in Op1 vertellen ze over hun initiatiefwet.

  • Later volgen meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV