Nieuw muziekprogramma I Want Your Song vanaf vrijdag te zien op SBS6

Nieuw muziekprogramma I Want Your Song vanaf vrijdag te zien op SBS6
Artiesten op zoek naar hun volgende hit

Kijktip :

Vanaf vrijdag (1 juli) is het nieuwe muzikale programma I Want Your Song te zien op SBS6. Snelle, die debuteert als presentator, ontvangt elke week een bekende Nederlandse artiest die op zoek gaat naar de volgende grote hit, geschreven door een onbekende singer-songwriter.

I Want Your Song gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Pitchen
Eén voor één pitchen de songwriters hun lied, met behulp van een live band, voor de artiest en het publiek. Dat publiek bestaat uit honderd enthousiaste, maar kritische fans van de artiest. Als de artiest dat wil, kan hij ze om advies vragen. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en te streamen via Spotify.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering is Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, te gast bij Snelle. Ze brak in 2008 door met 'Just a Flirt' en heeft sindsdien zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits gehad. Tot haar grootste successen behoren twee Nederlandse nummers: 'Hoe', een duet met Nielson, en 'Door de wind', een cover van Stef Bos. Dat laatste nummer werd een hit dankzij Beste Zangers.

Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV