Woensdag in Op1: Raymond Mens over onthutsende verklaringen over Donald Trump

Woensdag in Op1: Raymond Mens over onthutsende verklaringen over Donald Trump
De gasten in Op1 van woensdag 29 juni

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van woensdag 29 juni

  • Een explosieve getuigenis tegen Donald Trump gisteren in het onderzoek naar de Capitoolbestorming van vorig jaar. Volgens een voormalig hooggeplaatst medewerker van het Congres wist de president dat zijn aanhangers wapens bij zich hadden, maar heeft hij zijn team aangespoord de menigte niet te controleren. Amerikadeskundige Raymond Mens vertelt vanavond bij Op1 hoe het onderzoek nu verder gaat.

  • Lades vol papier, onbetaalde rekeningen, niet-ontwikkelde foto’s, schetsen en eerste en laatste pagina’s van verhalen. Toen Ari Deelder de magazijnen van haar vader Jules Deelder indook, kwam ze het allemaal tegen. Van de gevonden items en met begeleidende teksten van haarzelf maakte ze het boek ABCDeelder, een inkijkje in het leven van haar vader. Vanavond vertelt ze erover bij Op1.

  • De werkdruk is te hoog, de werk-privébalans verstoord en is er een tekort aan ondersteunend personeel. Volgens huisartsen is de grens van wat de huisartsenzorg aankan nu echt bereikt en daarom zijn ze de hele week aan het protesteren. Huisartsen Daisy Pors en Bernard Leenstra en inmiddels gestopte huisarts Robbert Collignon schuiven vanavond aan bij Op1 om hun verhaal te doen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV