Recensie: Press Play is tragisch liefdesverhaal met bovennatuurlijke krachten

Recensie: Press Play is tragisch liefdesverhaal met bovennatuurlijke krachten
Met Clara Rugaard, Lewis Pullman én Danny Glover

Film :

Vanaf 21 juli is de film Press Play te zien in de Nederlandse bioscopen. Je kan de bioscoopbezoeker veel wijsmaken, maar héél geloofwaardig is dit liefdesverhaal niet. Met een hele grote roze bril kan je dit misschien wel waarderen! Lees hier de filmrecensie van Press Play.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Rewind and love again
Het verhaal gaat over Laura en Harrison. Ze hebben elkaar helemaal gevonden en delen hun passie voor muziek. Na een dodelijk ongeluk komt Harrison om het leven. Als Laura naar een mixtape luistert die ze samen met Harrison heeft gemaakt, wordt ze terug in de tijd gestuurd naar de eerste keer dat ze naar het bandje luisterden. Door de ontdekking is Laura vastbesloten haar grote liefde te redden. Is het mogelijk het lot te verdraaien?

Met Lyrica Okano en Clara Rugaard in de film 'Press Play'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 5,5

Geduld is een schone zaak, zeker met Press Play. Het duurt toch vrij lang voordat deze romantische dramafilm een beetje op gang komt. De mensen die geloven in de liefde tussen de sympatieke Lewis Pullman (jawel, zoon van de beroemde The Sinner-acteur Bill Pullman) en actrice Clara Rugaard moeten hun fantasie-knop extra hard aanzetten, anders ben je snel verveeld. Niets nieuws onder de zon, het plot laat zich raden en de rol van acteerveteraan Danny Glover heeft ook niet veel. Wil je - met geduld - zwijmelen van zonnige liefde, dan zit je best aardig in je rode bioscoopstoel. Op de VOD-diensten is deze film echter meer op zijn plek. Anderhalve ster.

Cast
Naast Lewis Pullman (Top Gun: Maverick) en Clara Rugaard (I Am Mother) zijn ook Danny Glover (Lethal Weapon) en Lyrica Okano (Pimp) te zien in deze film. Deze productie is het regiedebuut van Greg Björkman.

Vanaf 21 juli 2022 is de film Press Play te zien in de bioscoop. Genre: Romantiek, Drama, Sciencefiction. Tijdsduur: 85 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV