Grantchester seizoen 6 vanaf zaterdag 2 juli te zien op NPO 2

Grantchester seizoen 6 vanaf zaterdag 2 juli te zien op NPO 2
Nieuwe reeks van Britse detectiveserie

Kijktip :

Op NPO 2 is vanaf zaterdag 2 juli het nieuwste, zesde seizoen van de Britse detectiveserie Grantchester te zien. De afleveringen werden in het najaar van 2021 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie en zijn deze zomer in Nederland te zien.

Grantchester gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dominee
In Grantchester volgen we de Anglicaanse dominee William 'Will' Davenport, werkzaam in het plaatsje Grantchester in Cambridgeshire. Will heeft korte lijntjes met de lokale politie en probeert hen waar mogelijk te helpen bij het oplossen van diverse gruwelijke misdaden, die het dorpje in zijn greep houden. De serie speelt zich af in de jaren vijftig.

Vakantie
Will is hard aan vakantie toe, dus het hele gezelschap vertrekt voor een ontspannend weekje naar vakantiepark Merries. Achter alle hysterische vrolijkheid is niet alles wat het lijkt, en als er een dode valt, raken Geordie en Will er toch weer bij betrokken. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie met Daniel geheim moet houden, maar dan gebeurt er iets wat alles nog ingewikkelder maakt.

Het zesde seizoen van Grantchester is vanaf zaterdag 2 juli wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Grantchester terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV