Slotaflevering Ik vertrek: even weg zaterdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Ik vertrek: even weg zaterdag te zien op NPO 1
Oude bekenden bij elkaar op bezoek

Kijktip :

Zaterdag (2 juli) is de laatste aflevering van het tweede seizoen van Ik vertrek: even weg te zien op NPO 1. In deze aflevering zien we hoe oude bekenden Rudolf & René en Ronald & Janine bij elkaar op bezoek gaan in Frankrijk.

Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vogezen
Ronald en Janine zijn nog maar anderhaalf jaar bezig en staan dus helemaal open voor gratis advies. Ze lieten Groningen achter zich om een bed & breakfast te beginnen in de Franse Vogezen. Hun pand blijkt op de perfecte plek te liggen voor vakantiegangers die op weg zijn naar het zuiden en een nacht moeten overnachten.

Excursies
Ze willen graag dat hun gasten wat langer blijven en zijn daarom op zoek gegaan naar leuke excursies in de buurt. Deze worden getest door hun speciale gasten Rudolf en Rene. Rudolf en Rene ontvangen vervolgens Ronald en Janine in hun chambre d'hotes. Ze vinden het heerlijk om te laten zien wat ze afgelopen vijftien jaar hebben opgebouwd.

De laatste aflevering van Ik vertrek: even weg is zaterdag 2 juli om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV