Tour de France etappe 1 (Kopenhagen - Kopenhagen) live op tv en online

Tour de France etappe 1 (Kopenhagen - Kopenhagen) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peleton?

Sport :

De Tour de France gaat vrijdag van start in de Deense hoofdstad Kopenhagen. De proloog crosst door de volledige stad. De etappe is te zien op NPO 1 (vanaf 15.50 uur), Eurosport 2, België Eén (Sporza) en online te kijken via discovery+, NOS.nl en de livestream bij Gids.tv.

Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Volledige tijd- en uitzendschema

  • 15.30 uur: start uitzending Eurosport 2, discovery+
  • 15.50 uur: start uitzending België Eén, NPO 1
  • 16.00 uur: start etappe
    19.10 uur: finish etappe (verwacht)

De tekst gaat verder onder het routeprofiel

Bron: letour.fr

Favorieten
De Tour is niet echt gemaakt voor de tijdrijders dit jaar: Maar twee kansen krijgt men op een etappewinst. Omdat het ook het eerste geel van deze editie op kan leveren, schrijven wij Wout van Aert in blokletters op. Ook Filippo Ganna kunnen we natuurlijk niet vergeten: het parcours lijkt voor hem gemaakt. Mathieu van der Poel pakte het eerste geel vorig jaar en is ook dit jaar niet compleet kansloos. Tot slot kan ook een klassementsrenner al een gooi doen: Jones Vingegaard en Geraint Thomas zijn daarvoor de voornaamste kandidaten.

De eerste etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 1 juli te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV