Rock Werchter 2022 live op tv (zondag 3 juli op Canvas)

Rock Werchter 2022 live op tv (zondag 3 juli op Canvas)
Uitgebreid verslag van laatste festivaldag

Kijktip :

Van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli vindt het legendarische muziekfestival Rock Werchter weer plaats in het dorpje Werchter, vlakbij Leuven, in België. Canvas is er op zondag vanaf 16.00 uur tot middernacht live bij.

Programma
Op het hoofdpodium vormen de Red Hot Chili Peppers en The Killers deze zondag de headliners. Zij worden voorgegaan door onder meer Royal Blood, Keane en Sum 41. Op de andere podia zijn vandaag ook artiesten als Disclosure, Michael Kiwanuka, Kacey Musgraves, Lost Frequencies, Jimmy Eat World en Modest Mouse te bewonderen.

Geschiedenis
Rock Werchter heeft in België de status die Pinkpop in Nederland geniet. Het festival wordt al sinds 1977 georganiseerd in het kleine plaatsje en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Ook veel Nederlanders reizen naar België af om hun favoriete artiesten te zien. De headliners van dit jaar zijn Pearl Jam, Metallica, Imagine Dragons, Twenty One Pilots, Red Hot Chili Peppers en The Killers.

Rock Werchter 2022 is zondag 3 juli vanaf 16.00 uur live te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV