Vanavond op tv: nieuw programma I Want Your Song, terugkeer De Avondetappe

Vanavond op tv: nieuw programma I Want Your Song, terugkeer De Avondetappe
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 1 juli

Kijktip :

Vanavond gaat op SBS6 het nieuwe muziekprogramma I Want Your Song van start. Verder onder meer de terugkeer van De Avondetappe bij het begin van de Tour de France. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 1 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: I Want Your Song

SBS 6
20:30 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe muzikale programma I Want Your Song te zien op SBS6. Snelle, die debuteert als presentator, ontvangt elke week een bekende Nederlandse artiest die op zoek gaat naar de volgende grote hit, geschreven door een onbekende singer-songwriter. Eén voor één pitchen de songwriters hun lied, met behulp van een live band, voor de artiest en het publiek. In de eerste aflevering is Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, te gast bij Snelle.


Actiefilm: The Karate Kid

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de klassieke actiefilm The Karate Kid te zien. De tiener Daniel LaRusso krijgt verkering met de mooie Ali, maar daarmee haalt hij de woede van haar ex, Johnny, op zijn hals. Johnny blinkt uit in karate en Daniel krijgt het zwaar te verduren. Als Daniel in elkaar wordt geslagen, grijpt karate-expert Miyagi in. Hij besluit Daniel deze vechtkunst te leren. Daniel komt erachter dat karate veel meer is dan fysieke vaardigheden.


Slot: Tweede Hans

NPO 1
21:25 uur

Vanavond is de tiende en laatste aflevering van de komische dramaserie Tweede Hans te zien op NPO 1. De afgelopen weken zagen we hoe Hans (gespeeld door Stefan de Walle) worstelde met zijn onverwacht vroege pensioen. Vindt hij uiteindelijk wat hij zoekt? In de laatste aflevering probeert Hans zijn nieuwe leven te omarmen. Maar een leven zonder het koor maakt hem niet gelukkig, merkt Marleen. Hans moet op zoek naar balans en ziet in dat het tijd is om een aantal zaken recht te zetten, bijvoorbeeld met Bob.


Terug: De Avondetappe

NPO 1
22:00 uur

Met de start van de Tour de France keert ook De Avondetappe terug op televisie. Presentatrice Dione de Graaff reist het wielercircus achterna; haar reizende talkshowtafel verplaatst elke dag naar een andere, karakteristieke locatie langs de route van de Tour. Vanavond staat de eerste tafel in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken waar de Tour de France in 2022 van start gaat. Vaste analisten als Michael Boogerd, Stef Clement, Marcel Kittel, Roxane Knetemann en Danny Nelissen maken regelmatig hun opwachting.


Special: From Southeast with Love

NPO 3
22:05 uur

In het speciale muziekprogramma From Southeast with Love zien we de beste artiesten uit Zuidoost, het muzikaal meest veelzijdige stadsdeel van Amsterdam. Zij treden samen op in het Concertgebouw in de hoofdstad. Er zijn optredens van de Surinaamse band La Rouge, hiphopartiest Yung Nnelg en de Afro-Surinaamse groep Black Harmony en Edsilia Rombley duikt op als special guest. Ze worden allen begeleid door het Southeast All Star Ensemble onder leiding van Benny Alwart.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV