Vrijdag in Humberto: minister Dilan Yeşilgöz over boerenrellen

Vrijdag in Humberto: minister Dilan Yeşilgöz over boerenrellen
De gasten in Humberto van vrijdag 1 juli

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van vrijdag 1 juli.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - vrijdag 1 juli

  • Politici die thuis werden opgezocht, agenten die werden belaagd en urenlange files door wegblokkades. Minister Dilan Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid blikt terug op een roerige week vol boerenprotesten, die flink uit de hand liepen.
  • Topturnsters Sanne en Lieke Wevers vormen onder leiding van hun vader en coach Vincent Wevers een nieuw turnteam. Samen met de kersverse Nederlandse kampioen Naomi Visser en Sara van Disseldorp gaan ze trainen in Varsseveld. Vanavond blikken ze in Humberto vooruit op de toekomst.
  • BENR stapelt op dit moment succes op succes op TikTok en YouTube. Hun Nederlandse vertalingen van wereldhits worden miljoenen keren bekeken en vanavond zingen ze er een paar live aan tafel.
  • Tijdens Keti Koti wordt de afschaffing van de slavernij gevierd en herdacht. NOS-presentator Simone Weimans deed vandaag verslag vanuit het Oosterpark. En kok Noni Kooiman vertelt ons waarom het Surinaamse gerecht heri heri een belangrijke plek inneemt.
  • Wij houden van Oranje, Hup Holland Hup, Viva Hollandia. Zo maar drie oer-klassiekers die bij het voetbal horen.Stefania gaat nu met haar Run Together een poging doen om in dat rijtje te komen. Haar nummer is namelijk het officiële anthem van de Oranje Leeuwinnen.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV