Recensie: Blasted: Gutta vs Aliens is Noorse sciencefictionkomedie voor de liefhebber

Recensie: Blasted: Gutta vs Aliens is Noorse sciencefictionkomedie voor de liefhebber
Met Axel Bøyum en Fredrik Skogsrud

Film :

Vanaf 28 juni is de film Blasted: Gutta vs Aliens te zien op Netflix. Een leuk potje lasergamen is gegarandeerd in deze Noorse sciencefictionfilm, die goed gekeken heeft naar films en series als Ghostbusters, Bassie en Adriaan, en Indiana Jones. Lees hier de filmrecensie van Blasted: Gutta vs Aliens.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gullhella
Wanneer een voormalige jeugdvriend het vrijgezellenfeest van Sebastian verpest, kan alleen een buitenaardse invasie hen ertoe brengen hun slechte bloed opzij te zetten en zich te herenigen als het geweldige lasergame-duo dat ze ooit waren.

blasted2

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 4,8

Een copycat mag altijd, mits het goed gedaan is. Blasted: Gutta vs Aliens jat diverse elementen uit andere films en dat geeft helemaal niets. Alles gaat met de Noorse (soms foute) slag met een cast die soms clownesk acteert. Dat gaat je als volwassenen misschien wel tegenstaan. Toch heeft de doelgroep een aardige film met een paar leuke momenten. Helaas blinkt Blasted nergens in uit, is het verhaal niet héél verrassend en gaat de snelheid er meerdere malen uit. Wie een vreemd buitenaards avontuur wil meemaken met een lasergun hier en daar, dan moet je dit toch maar eens proberen. Twee sterren.

Cast
Met hoofdrollen voor Axel Bøyum (Headhunters) en Fredrik Skogsrud, daarnaast worden de overige rollen vertolkt door Mathias Luppichini, André Sørum, Eirik Hallert, Evelyn Rasmussen Osazuwa en Ingrid Bolsø Berdal. Deze productie is geregisseerd door Martin Sofiedal.

Vanaf 28 juni 2022 is de film Blasted: Gutta vs Aliens te zien op Netflix. Genre: Sciencefiction, Komedie. Tijdsduur: 114 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV