Tour de France etappe 4 (Duinkerke - Calais) live op tv en online

Tour de France etappe 4 (Duinkerke - Calais) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peloton?

Sport :

Op de eerste rustdag is het Tour-circus verhuisd van Denemarken naar Frankrijk. De eerste etappe op Franse bodem biedt kansen voor taaie sprinters - of misschien zelfs voor een paar vluchters. De vierde etappe is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén (Sporza) en online te kijken op discovery+, NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Volledige tijd- en uitzendschema

  • 13.00 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 13.00 uur: start uitzending op discovery+
  • 13.15 uur: start etappe
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 14.30 uur: start uitzending op NPO 1
  • 17.25 uur: finish etappe (verwacht)

Lees verder onder het routeprofiel.

Bron\: letour.fr

Favorieten
In deze etappe worden liefst zes colletjes van de vierde categorie beklommen. Dat lijkt iets te veel van het goede voor pure sprinters als Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen, die er op beklimmingen snel worden afgereden. Taaiere renners als Wout van Aert, Caleb Ewan, Mads Pedersen en Jasper Philipsen zullen wél een kans maken. Michael Matthews en Mathieu van der Poel kunnen ook zomaar gaan winnen, of wordt het misschien wel good old Peter Sagan?

De vierde etappe van de Tour de France 2022 is dinsdag 5 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV