Rob Kemps presenteert nieuw seizoen Ik hou van Holland vanaf 3 september op SBS6

Rob Kemps presenteert nieuw seizoen Ik hou van Holland vanaf 3 september op SBS6
Linda de Mol draagt stokje over

Nieuws :

Vanaf zaterdag 3 september is de populaire spelshow Ik hou van Holland terug op SBS6. Linda de Mol, jarenlang de presentatrice van het programma, doet een stapje terug en draagt het stokje over aan Rob Kemps.

Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Teamcaptains
Dit najaar is Ik hou van Holland terug op SBS6 en staat de zaterdagavond weer in het teken van gezellige spellen op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en taal. Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade zijn weer van de partij, en krijgen weer assistentie van wekelijks wisselende BN'ers en de altijd fanatieke publiektribunes.

Eenmalig
Nadat Linda de Mol begin dit jaar aangaf haar werkzaamheden voorlopig neer te willen leggen, heeft zij besloten om dit najaar alleen een nieuwe reeks van Miljoenenjacht te presenteren. Daarom is in goed overleg besloten dat Rob Kemps de presentatie van eenmalig van haar overneemt. Hij mag meteen een nieuw spel introduceren, waarbij de teams met koptelefoons op zoveel mogelijk woorden aan elkaar duidelijk moeten maken door te roepen en uit te beelden.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV