Muziekspecial Het beste van... ABBA woensdag 6 juli te zien op NPO 3

Muziekspecial Het beste van... ABBA woensdag 6 juli te zien op NPO 3
Hits van Zweedse popsterren passeren de revue

Kijktip :

ABBA, wie kent ze niet? De legendarische Zweedse popformatie veroverde de wereld na hun winst op het Eurovisie Songfestival in 1974 met een ongekende reeks hits. In de special Het beste van... ABBA halen bekende Nederlanders herinneringen op. Aansluitend is vanaf 21.05 uur ABBA in Concert te zien.

Het beste van... ABBA gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Klassiekers
Vóór 'Waterloo' scoorde ABBA al een hitje met 'Ring Ring' en vervolgens veranderde alles wat ze aanraakten acht jaar lang in goud. Dat leverde onvergetelijke klassiekers als 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)' en 'The Winner Takes It All' op. ABBA was één van de best verkopende muzikale acts van de hele wereld.

BN'ers
Bekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de wereldberoemde Zweedse formatie en bespreken het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept. Liefhebbers als Kees Tol, Koos van Plateringen, Babette Labeij, Dolly Bellefleur, Ad Visser en Andy & Janice bespreken alles wat met ABBA te maken heeft: de kleding, de liefdesperikelen, de dansjes en natuurlijk de muziek.

De muziekspecial Het beste van... ABBA is woensdag 6 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de special Het beste van... ABBA terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV