Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië zie je woensdag op RTL 4

Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië zie je woensdag op RTL 4
Wie pakt de winst?

Kijktip :

Woensdag (6 juli) is het zover: de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, het speciale extra seizoen van Het Perfecte Plaatje. Acht bekende Nederlanders waagden zich de afgelopen weken aan fotografie, maar nu zijn er nog maar drie over. Wie gaat er met de winst vandoor?

Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Afvallers
De afgelopen weken namen we in Het Perfecte Plaatje in Argentinië achtereenvolgens afscheid van Daphne Bunskoek, Renée Soutendijk, Roxanne Kwant, Babette van Veen en Tim den Besten. Zij werden allemaal voorbijgestreefd door de finalisten, die structureel tot de beste prestaties kwamen: Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede.

Boerderij
De drie finalisten verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen. Wie is de beste fotograaf en gaat met de winst naar huis?

De finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië is woensdag 6 juli om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV