Das Boot seizoen 2 vanaf woensdag 6 juli te zien op Canvas

Das Boot seizoen 2 vanaf woensdag 6 juli te zien op Canvas
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

Deze zomer kun je op Canvas genieten van de beste internationale series op de late avond. Vanaf woensdag 6 juli is het tweede seizoen van Das Boot opnieuw te zien op de Vlaamse zender. Deze veelgeprezen dramaserie speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Film
In 1981 creëerde de Duitse regisseur Wolfgang Petersen de meesterlijke oorlogsfilm Das Boot, die genomineerd werd voor zes Oscars. Enkele jaren geleden werd besloten hier een serie van te maken. Na het succes van het eerste seizoen werd algauw een tweede reeks gefilmd. In dit seizoen krijgt de beroemde onderzeeërcommandant Johannes Von Reinhartz een nieuwe missie toegewezen.

Uitweg
De ster van de Duitse oorlogsmarine heeft het echter steeds meer gehad met de oorlog. Zou dit een uitweg kunnen zijn? Margot en Simone slaan de handen in elkaar om de Goldblatts te helpen met hun ontsnapping uit La Rochelle. In New York snakt Hoffmann naar slechts één ding: naar huis gaan en zijn naam zuiveren. Maar dan ontmoet hij jazzzangeres Cassandra.

Het tweede seizoen van Das Boot is vanaf woensdag 6 juli wekelijks rond 23.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV