Serierecensie: The Terminal List is nieuwe Prime Video-actieheld met meer van hetzelfde

Serierecensie: The Terminal List is nieuwe Prime Video-actieheld met meer van hetzelfde
Met Chris Pratt

Film :

Vanaf 1 juli staat het eerste seizoen van The Terminal List op Prime Video. Een serie over een Navy SEAL die in de problemen raakt tijdens een missie en daar de gevolgen van blijft ervaren... Waar hebben we dat eerder gezien? Oh ja, zo'n beetje elke Prime release! Lees hier de recensie van The Terminal List seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Duistere krachten?
Het verhaal volgt marinier James Reece nadat zijn volledige peloton in een hinderlaag terechtkomt. Reece keert terug naar zijn familie maar heeft tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis. Als nieuw bewijs naar boven komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken.

Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 54% | IMDb ★ 8,2

Acteren is eigenlijk heel simpel: een strak gezicht trekken, serieus je teksten oplezen en vervolgens hopen dat er wat van wordt gemaakt. Dat moet Chris Pratt toch gedacht hebben bij het maken van deze serie. The Terminal List is een serie die verdacht veel lijkt op grote Prime hits als Jack Ryan, maar dan een stuk minder aantrekkelijk vertelt. Het verhaal wordt eigenlijk alleen via dialogen naar het publiek afgevuurd en dat is misschien verfrissend voor een aflevering, maar zeker niet voor het hele seizoen. Uiteraard is de actie wel weer goed en is het zo hier en daar best vermakelijk. 2,5 ster.

Cast
Chris Pratt (Guardians of the Gakaxy), Constance Wu, Taylor Kitsch en Jeanne Tripplehorn spelen rollen deze serie. Deze productie wordt geleid door o.a. Frederick E.O. Toye (The Boys).

Vanaf 1 juli 2022 is The Terminal List seizoen 1 te streamen op Prime Video. Genre: Actie. Aantal afleveringen: 8.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV