Documentaireserie Let's Talk About Sex vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Documentaireserie Let's Talk About Sex vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Hoe beleeft de wereld seksualiteit?

Kijktip :

Vanaf vrijdag is de documentaireserie Let's Talk About Sex wekelijks te zien op NPO 2. Documentairemaakster Lieve Blancquaert bezoekt in deze serie zeven verschillende landen en probeert daarmee zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Let's Talk About Sex aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Taboe
Lieve portretteert mensen die zich uiten over hun seksuele bestaan, ze nemen haar in vertrouwen en geven haar een unieke kijk in hun leven. Zo bespreken onderwerpen die vaak nog taboe zijn en vragen om meer aandacht en begrip. De reis brengt haar onder meer naar Thailand, Saoedi-Arabië, Nigeria en thuisland België.

Eerste aflevering
De bijzondere wereldreis van Lieve begint echter in Japan. Wat is er toch aan de hand met de liefde in dit Aziatische land? Meer dan de helft van de jongeren is single en vaak nog maagd. Jongens zijn verlegen en meisjes veeleisend en hierdoor vinden ze elkaar niet meer. Lieve Blancquaert reist naar Tokio en ontmoet er verschillende mensen die vastzitten in hun zoektocht naar een partner.

Let's Talk About Sex is vanaf vrijdag 8 juli wekelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's