North Sea Jazz 2022 live op tv: vanaf vrijdag 8 juli drie avonden op NPO 2

North Sea Jazz 2022 live op tv: vanaf vrijdag 8 juli drie avonden op NPO 2
Met grootheden als Alicia Keys en Diana Ross

Kijktip :

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli vindt het festival North Sea Jazz weer plaats in Rotterdam. De publieke omroep is er elke dag bij met uitzendingen, waarin wordt vooruitgekeken en teruggeblikt op de hoogtepunten van deze editie van het bekendste soul- en jazzfestival van Nederland.

North Sea Jazz aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Verslag
Op de vrijdagavond blikt Winfried Baijens vooruit op het weekend door terug te blikken met speciale gasten en artiesten die die avond optreden. Andrew Makkinga en nieuw gezicht Samantha Coleridge doen verslag vanaf het festivalterrein. De zaterdag en zondag staan als altijd bol van de concerten, reportages, interviews en backstage-impressies.

Line-up
Gedurende het weekend komen diverse soulgrootheden naar ons land. Op vrijdag kunnen bezoekers genieten van onder anderen George Benson, Diana Ross en Gregory Porter. Zaterdag volgen Herbie Hancock, Michael Kiwanuka, Erykah Badu, Nile Rodgers & Chic en vele anderen. Het weekend wordt afgesloten met optredens van grote namen als H.E.R. en Alicia Keys.

Uitzendingen op NPO 2

  • Vrijdag 8 juli: 23.10 uur
  • Zaterdag 9 juli: 22.05 uur
  • Zondag 10 juli: 22.50 uur

North Sea Jazz 2022 is van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli te zien op NPO 2. Je kunt elke uitzending van North Sea Jazz terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV