Prachtige romantische film About Time vrijdag te zien op België Eén

Prachtige romantische film About Time vrijdag te zien op België Eén
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Richard Curtis is dé romcom-koning van Engeland. Hij schreef Four Weddings and a Funeral (1994), Notting Hill (1999) en Bridget Jones's Diary (2001) en regisseerde Love Actually (2003). Het prachtige About Time is misschien wel zijn beste film. Je ziet deze bijzondere productie vrijdag op België Eén en je kunt About Time streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Op zijn 21ste ontdekt Tim dat hij kan tijdreizen. Na wederom een mislukt oudejaarsfeestje vertelt zijn vader hem dat alle mannen in hun familie deze gave hebben. Tim kan het verleden niet veranderen, maar wel wat er gedurende zijn eigen leven is gebeurd. Hij besluit om zijn eigen wereld beter te maken door een vriendin te nemen. Helaas blijkt dit niet zo gemakkelijk te zijn. Tim gaat naar Londen om rechten te studeren en valt uiteindelijk voor de mooie maar onzekere Mary. Ze worden verliefd, maar na een tijdreis-ongelukje blijken ze elkaar nooit ontmoet te hebben...

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Niet alle critici waren even enthousiast over About Time, maar je moet wel érg zuur zijn om niet voor deze heerlijke film te vallen. Het Groundhog Day-element is geenszins afgezaagd, maar wordt juist verfrissend opgediend door Curtis. Daarnaast bevat de film een aantal werkelijk ontroerende momenten, vooral tussen vader en zoon. Het feelgood-gevoel overheerst echter, wat mede te danken is aan de werkelijk verrukkelijke cast. Elke rol is perfect bezet en dat zorgt voor een fantastische film.

Cast
Naast Domhnall Gleeson (Star Wars: The Rise of Skywalker) en Rachel McAdams (Spotlight) zijn ook Bill Nighy (Emma.), Tom Hollander (Bohemian Rhapsody) en Margot Robbie (The Suicide Squad) te zien in About Time. Deze film is geregisseerd door Richard Curtis.

About Time (2013) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is vrijdag 8 juli om 22.40 uur te zien op België Eén. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 123 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's