Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag 9 juli weer te zien op RTL 4

Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag 9 juli weer te zien op RTL 4
Herhaling met debuut van Chantal Janzen

Kijktip :

Ook RTL 4 zal deze zomer een flink aantal herhalingen van programma's uitzenden. Vanaf zaterdag 9 juli is de familieshow Oh, wat een jaar! weer te zien. We beginnen met de eerste aflevering van het derde seizoen, met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe presentatrice
Deze aflevering was in november 2020 voor het eerst te zien op televisie en introduceerde een nieuwe presentatrice: Chantal Janzen nam het stokje over van Linda de Mol. Ook nam Carlo Boszhard de plek van Jeroen van Koningsbrugge als teamcaptain in. De andere teamcaptain, Ruben Nicolai, bleef wel verbonden aan het programma.

Terug in de tijd
Samen met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen gaan ze terug in de tijd naar het jaar 1990, waar beide gasten nog wel het een en ander van afweten. Bij de tijdreis hoort ook een decor in de stijl van die periode, evenals kleurrijke jaren negentig-kostuums voor de hoofdrolspelers in de aflevering. Natuurlijk komen er ook allerlei vragen voorbij die met 1990 te maken hebben.

Oh, wat een jaar! is vanaf zaterdag 9 juli wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's