Prachtig filmdrama Mid90s zaterdag 9 juli te zien op Canvas

Prachtig filmdrama Mid90s zaterdag 9 juli te zien op Canvas
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

Jonah Hill brak door als zwaarlijvige comedy-acteur in films als Superbad, 21 Jump Street en The Wolf of Wall Street, maar heeft inmiddels een fysieke transformatie ondergaan. Hij heeft ook flinke stappen gezet en is zelfs regisseur geworden. Zij regiedebuut Mid90s is zaterdag te zien op Canvas. Je kunt Mid90s streamen via Amazon Prime en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Tiener Stevie groeit op in de wereldstad Los Angeles in de jaren negentig. De relatie met zijn familie gaat niet over rozen: Stevie ligt regelmatig in de clinch met zijn alleenstaande moeder en oudere broer. Op school voelt hij zich genegeerd door zijn rijkere vrienden. Wanneer Stevie een groep vrienden ontmoet, met een passie voor het skateboarden, leert hij keiharde lessen over het leven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Jonah Hill is een zeer succesvolle acteur. Hij speelde niet alleen in populaire comedy's, maar ontving ook Oscarnominaties voor zijn bijrollen in Moneyball (2011) en The Wolf of Wall Street (2013). Afgelopen jaar was hij nog te zien in de spraakmakende film Don't Look Up. Zijn ambities reiken echter verder en met de prachtige indie-film Mid90s maakte hij in 2018 zijn regiedebuut. De film werd omarmd door de critici, maar wist nooit een groot publiek te bereiken. Gelukkig is deze fraaie coming-of-ageproductie ook op televisie te zien.

Mid90s (2018) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is zaterdag 9 juli om 23.00 uur te zien op Canvas. Genre: drama. Speelduur: 85 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's