Recensie: Girl in the Picture is shockerende true-crime docu en groot drama

Recensie: Girl in the Picture is shockerende true-crime docu en groot drama
Nu nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 6 juli is de documentaire Girl in the Picture te zien op Netflix. Deze overdonderende misdaaddocumentaire laat zien dat een mensenleven vreselijk tragisch kan zijn. Lees hier de recensie van Girl in the Picture.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sharon Marshal
In deze docu verandert een groot mysterie in een nachtmerrie wanneer een vrouw stervend langs de weg wordt gevonden en een zoon achterlaat die beweert haar man te zijn.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,4

In deze misdaaddocumentaire komen niet alleen betrokkenen aan het woord, maar worden ook scènes nagespeeld. Aan die scènes werkten onder anderen acteurs Mark Chinnery en Sarah French mee. Regisseur Skye Borgman (bekend van soorgelijke documentaire Abducted in Plain Sight) zorgt voor een productie van hoge kwaliteit en heeft gebruik gemaakt van vele rijke archiefbeelden. Een inmens groot mysterie waar mensen al 30 jaar hun hoofd over breken, in een onwaarschijnlijk verhaal dat zich misschien alleen maar in Amerika kan afspelen. De beelden zijn meeslepend en je wil weten hoe dit afloopt. De finale is bevredigend - je krijgt veel antwoorden - maar je gaat wel met een steen in je maag slapen. Vier sterren.

Cast
Naast Mark Chinnery en Natalie De Vincentiis zijn ook Sarah French, Meg Schimelpfenig en Robert Christopher Smith in deze docu te zien. Deze productie is geregisseerd door Skye Borgman (Abducted in Plain Sight)

Vanaf 6 juli 2022 is de documentaire Girl in the Picture te zien op Netflix. Genre: Documentaire, Mysterie, Misdaad, Drama. Tijdsduur: 101 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV