Nieuwe kennisquiz Het beste antwoord vanaf zondag te zien op SBS6

Nieuwe kennisquiz Het beste antwoord vanaf zondag te zien op SBS6
Wie zit het dichtst bij het juiste antwoord?

Kijktip :

Hoeveel drielingen werden er geboren in 2021? In hoeveel landen rijden ze links? En hoeveel atleten deden er mee aan de meeste recente Olympische Spelen? De kans dat je het exacte antwoord, is niet zo groot. In de quiz Het beste antwoord is dat geen probleem. Zolang de spelers maar nooit het verst verwijderd zijn van dat juiste antwoord, zijn zij veilig.

Het beste antwoord gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Postcode Loterij
In elke aflevering van Het beste antwoord nemen twintig Postcode Loterij-spelers het tegen elkaar op. Ze hebben maar één doel: op elke vraag een antwoord geven dat zo juist mogelijk is… in ieder geval beter dan dat van de rest! Wie geeft de beste antwoorden en gaat naar huis met 25.000 euro? De quiz staat onder leiding van presentator Winston Gerschtanowitz.

Rondes
Ronde 1 bestaat uit tien kennisvragen, die altijd een getal hebben als antwoord. De kandidaat die met zijn antwoord het dichtst bij het juiste antwoord zit, gaat rechtstreeks door naar de tweede ronde. De kandidaat die het verst bij dit antwoord vandaan zit, ligt uit het spel. De tien overgebleven kandidaten spelen ronde 2, volgens hetzelfde principe. Vijf kandidaten spelen de halve finale en slechts twee de finale. Wie in die finale als eerst twee keer het beste antwoord geeft, wint.

De nieuwe kennisquiz Het beste antwoord is vanaf zondag 10 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV