Nieuw seizoen B&B Vol liefde gaat maandag 11 juli van start op RTL 4

Nieuw seizoen B&B Vol liefde gaat maandag 11 juli van start op RTL 4
B&B-houders in het buitenland op zoek naar de liefde

Kijktip :

Vorig jaar was het nieuwe programma B&B Vol liefde de hele zomer lang een kijkcijferhit op RTL 4. Het is dus geen verrassing dat er vanaf maandag 11 juli een nieuwe reeks te zien is, met acht nieuwe deelnemers.

B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Liefde
RTL heeft acht Nederlanders in het buitenland gevonden, die allemaal hun eigen bed & breakfast runnen. Ze genieten van het mooie weer, de cultuur en het eten in zonnige oorden, maar toch mist er nog een belangrijk element in hun leven: de liefde. In B&B Vol liefde hopen ze een partner te vinden die van een uitdaging houdt.

Lees verder onder de video's.

Over de grens
Astrid, Denise, Hans (Italië), Hans (Frankrijk), Martijn, Natasja, Richard en Ted bevinden zich verspreid over Europa in vijf verschillende landen. Ze zijn het avontuur van hun leven aangegaan door zich in het buitenland te vestigen, maar welke Nederlandse partner durft ook over de grens te kijken en maakt het avontuur compleet?

Lees alles over de deelnemers aan B&B Vol liefde op Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV