Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa maandag te zien op SBS6

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa maandag te zien op SBS6
Peter Gillis verdwijnt weer even van de buis

Kijktip :

Maandag (11 juli) is de laatste aflevering van het zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Na maandag moeten we het weer even zonder de avonturen van Peter Gillis en zijn familie doen. Wat maken ze in deze slotaflevering mee?

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vakantieparken
In Familie Gillis: massa is kassa genieten we al een paar jaar van de excentrieke familie Gillis. Pater familias Peter heeft een fortuin verdiend met zijn vakantieparken, maar de familie rust niet op zijn lauweren. Ook de dertig jaar jongere vriendin van Peter, Nicol, mengt zich steeds meer in het bedrijf. Zo is in deze aflevering te zien dat ze niet tevreden is met Ruuds werk voor de pipowagens.

Wandeltocht
Voor Peter is hét moment van de waarheid aangebroken. Hij doet mee aan een vijf kilometer lange wandeltocht, waar hij zich wekenlang op heeft voorbereid. De hele familie staat achter hem: zijn kinderen maken een spandoek, Nicol helpt hem met een goede uitrusting en hij wordt door iedereen gesponsord voor het goede doel. De grote vraag is natuurlijk: haalt Peter de finish?

De slotaflevering van Familie Gillis: massa is kassa is maandag 11 juli om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's