TV-tip: Nieuwe zaterdagavondshow Oh, Wat Een Jaar!

TV-tip: Nieuwe zaterdagavondshow Oh, Wat Een Jaar!
Met Linda, Jeroen en Ruben

Linda de Mol presenteert, samen met teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge, het nieuwe spelprogramma Oh, Wat Een Jaar! op RTL 4. Dit najaar zijn er geen nieuwe afleveringen van Ik Hou Van Holland, maar is er een compleet nieuwe show te zien op zaterdagavond.

In Oh, Wat Een Jaar! beleeft de kijker het gevoel en de sfeer van één specifiek jaar, zoals 1977 of 1985. Voor sommigen een feest der herkenning en voor jongere kijkers een ludieke geschiedenisles op de zaterdagavond. Iedere uitzending eindigt in een zinderende finalestrijd om de pot met guldens.

De captains vormen iedere aflevering een duo met een gast-BN’er die het betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Dit zijn onder anderen Ad Visser (1974), Henny Huisman (1977), Gerard Joling (1985), Loretta Schrijver (1969) en Lies Visschedijk (1996). De twee duo’s worden, net als Linda, volledig ondergedompeld in dat jaar. Ze dragen kapsels en kleding die toen in de mode waren, zitten in een typische woonkamer uit die tijd en spelen verschillende spellen waarbij de meest bijzondere tv-fragmenten, opvallende trends en de grootste hits uit dat jaar voorbij komen. Zo is er iedere week een optreden van een gastartiest die een kneiter van een hit uit het betreffende jaar laat horen.

In de finale mag het publiek inschatten welk team wint. Het publiek dat heeft gekozen voor het winnende team, verdeelt de pot met gewonnen guldens die de duo's gedurende de show bij elkaar hebben gespeeld. Welke publieksleden gaan met een mooi bedrag naar huis en welk duo strijkt in deze gezellige feelgoodshow met de eer?

Het nieuwe spelprogramma Oh, Wat Een Jaar! is zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV-tip: Nieuwe zaterdagavondshow Oh, Wat Een Jaar! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV