Vanavond op tv: Nederland - Zweden op EK voetbal, herhalingen op RTL 4

Vanavond op tv: Nederland - Zweden op EK voetbal, herhalingen op RTL 4
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 juli

Kijktip :

Deze zaterdag staat natuurlijk in het teken van het EK voetbal voor vrouwen. Het Nederlands elftal speelt namelijk haar eerste wedstrijd tegen Zweden. Verder staan er voornamelijk herhalingen op het programma. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Oorlogsfilm: The Deer Hunter

Veronica
20:00 uur

In The Deer Hunter worden Michael, Steven en Nick opgeroepen om in Vietnam te vechten. Voor ze vertrekken trouwt Steven met de zwangere Angela. Hun huwelijksfeest is gelijk ook het afscheidsfeest van de drie jongens. Na een tijdje in de oorlog gevochten te hebben, vallen de vrienden in de handen van de Vietcong. Ze worden gevangen genomen in een kamp, waar ze gedwongen worden om Russisch roulette te spelen tegen elkaar.


Terug: Oh, wat een jaar!

RTL 4
20:08 uur

Ook RTL 4 zal deze zomer een flink aantal herhalingen van programma's uitzenden. Vanaf vanavond is de familieshow Oh, wat een jaar! weer te zien. We beginnen met de eerste aflevering van het derde seizoen, met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen.


Start: Het EK van de Red Flames

Canvas
20:09 uur

Hoewel de Belgische voetbalvrouwen nog een treetje lager staan dan de Oranjeleeuwinnen, gaan de Red Flames vol vertrouwen naar het EK. We krijgen een uniek inkijkje in hun voorbereiding in de documentaireserie Het EK van de Red Flames.


Live: Nederland - Zweden (EK vrouwenvoetbal)

NPO 1
20:52 uur

Het gaat beginnen! De Oranjeleeuwinnen spelen vanavond hun eerste wedstrijd op het EK vrouwenvoetbal in Engeland. Het duel Nederland - Zweden is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.


Terug: Weet ik veel

RTL 4
21:33 uur

Na een herhaling van Oh, wat een jaar! duikt Beau van Erven Dorens opnieuw op bij RTL 4, dit keer met een herhaling van het achtste seizoen van Weet ik veel. Nu is hij niet te gast, maar de presentator van het programma.


Special: Het beste van... Prince

NPO 3
22:09 uur

De briljante muzikant Prince overleed in 2016 op 57-jarige leeftijd, maar zijn muziek leeft nog altijd voort. In de special Het beste van... Prince halen bekende Nederlanders herinneringen op aan zijn werk en worden de mooiste hits besproken. Aansluitend is vanaf 23.00 uur het concert Prince and the Revolution Live in Syracuse 1985 te zien.


Thriller: Midnight Express

Veronica
23:47 uur

Midnight Express is een waargebeurd verhaal over een man die in Turkije wordt opgepakt omdat hij drugs probeerde te smokkelen. Hij krijgt vier jaar gevangenisstraf, maar in de gevangenis blijkt al snel dat de wet niet zo nauw wordt genomen. Als dan ook nog blijkt dat de straf verlengd wordt naar levenslang, is er maar één ding wat ervoor kan zorgen dat hij dit overleeft.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV