Recensie: Hello, Goodbye, and Everything in Between mist een vurig kloppend liefdeshart

Recensie: Hello, Goodbye, and Everything in Between mist een vurig kloppend liefdeshart
Van de makers van de To All the Boys-trilogie

Film :

Sinds 6 juli is de film Hello, Goodbye, and Everything in Between te zien op Netflix. De streamingdienst gooit er nóg een nieuwe romantische komedie in, maar het echte vuurwerk blijft de hele film uit. Lees hier de filmrecensie van Hello, Goodbye, and Everything in Between.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Claire en Aidan
Het verhaal gaat over Claire en Aidan. Ze hebben een pact gesloten dat ze voor de universiteit uit elkaar zouden gaan, maar op hun laatste avond als stel kijken ze terug op hun relatie. De date leidt hen naar bekende punten en onverwachte plaatsen, en doet hen afvragen of middelbare schoolliefde wel voorbestemd is om altijd te blijven duren.

Acteur Jordan Fisher (Aiden) en Talia Ryder (Claire) in de film 'Hello, Goodbye and Everything in Between'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 5,2

De sfeer, de muziek en de best wel charismatische cast doen wat ze kunnen om deze romantische komedie te laten stralen. Maar van vurige vlammen en veel pit is geen sprake in Hello, Goodbye, and Everything in Between, een vrij saaie productie die aanvankelijk nog veelbelovend begint. Originaliteit is bovendien ver te zoeken in een (mager) verhaal dat de doelgroep wellicht wel aanspreken. De bijrollen stellen maar héél weinig voor en uiteindelijk draait het alleen maar om de twee mensen die hevig verliefd op elkaar zijn. En dan duurt het voor de kijker nog erg lang om van deze karakters te gaan houden. Wil je een "niets aan de hand-avond" en weet je nog niet veel van liefde, dan schiet Cupido misschien toch raak. Anderhalve ster.

Cast
Naast Jordan Fisher (To All the Boys: P.S. I Still Love You) en Talia Ryder (West Side Story) zijn ook Ayo Edebiri (How It Ends) en Nico Hiraga (Booksmart) te zien in Hello, Goodbye, and Everything in Between. Deze productie is geregisseerd door Michael Lewen (Love).

Vanaf 6 juli 2022 is de film Hello, Goodbye, and Everything in Between te zien op Netflix. Genre: comedy, drama, romantiek. Tijdsduur: 82 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV