Dinsdag 12 juli in Urk: zwangere Mathilde laat familie klussen

Dinsdag 12 juli in Urk: zwangere Mathilde laat familie klussen
En Teun biedt zijn antieke meubels aan

Kijktip :

Dinsdag (12 juli) zien we in een nieuwe aflevering van de realityserie Urk!, die zich afspeelt in het beroemde én beruchte vissersdorp, hoe de handjes flink uit de mouwen worden gestoken. Er zijn echter een paar bekende Urkers die zich afzijdig houden...

Urk! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Culthelden
Het zesde seizoen van Urk! is in volle gang op SBS6. De afgelopen tijd heeft de realityserie zich bewezen als een klein kijkcijferkanon en diverse hoofdrolspelers zijn uitgegroeid tot nationale culthelden. Zo maakten Teun Föhn en de excentrieke tweeling Gerda en Mathilde de tongen bij de kijkers los. Elke dag beleven ze nieuwe avonturen.

Kluskarretje
Teun gaat zijn antieke meubels op een brocantemarkt aanbieden en heeft zijn vriend Ap weer eens opgetrommeld om de kelder leeg te trekken. Ook de zwangere Mathilde heeft haar familieleden voor haar kluskarretje gespannen. Derre's lijfspreuk "Schoon eruit, schoon erin" wekt irritatie bij Tony, die niet kan wachten om op vakantie te gaan.

Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's