Dinsdag 12 juli in Kasteelvrouwe Emmy: hond Jula is verdwenen

Dinsdag 12 juli in Kasteelvrouwe Emmy: hond Jula is verdwenen
Grote zoekactie op touw gezet

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Kasteelvrouwe Emmy staan Emmy en Rutger weer tal van uitdagingen te wachten. De verbouwing gaat door, maar de grootste schok komt bij een fotoshoot op het chateau: één van de honden is verdwenen.

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Sloopwerk
De financiering van het nieuwe dak is weliswaar nog niet rond, toch komen over een paar dagen de steigerbouwers naar het kasteel. Maar eerst wil Emmy zelf het nodige sloopwerk verrichten, dat scheelt immers in de kosten. Rutger kan ondertussen niet stil blijven zitten; hij heeft de liefde voor tuinieren ontdekt. Na een hectische dag willen Emmy en Rutger er een dagje tussenuit.

Emotioneel
Na een geslaagde dag is het zover: het kasteel wordt in de steigers gezet. Een emotioneel moment voor Emmy. Er volgt nog een emotioneel moment, want Rutger gaat terug naar Nederland. Zijn dochter, die hem komt ophalen, wordt gelijk ingezet voor promotiedoeleinden. Tijdens de fotoshoot in bruidsjurk blijkt echter één van de honden verdwenen te zijn. Er wordt een grote zoekactie op touw gezet. Wordt Jula gevonden?

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV