Misdaadserie Undercover vanaf woensdag 13 juli te zien op SBS9

Misdaadserie Undercover vanaf woensdag 13 juli te zien op SBS9
Elke week met een dubbele aflevering

Kijktip :

Op SBS9 is vanaf woensdag 12 juli het eerste seizoen van de populaire Vlaams-Nederlandse misdaadserie Undercover weer te zien. Elke woensdag kun je genieten van een dubbele aflevering van deze spannende serie met Frank Lammers en Tom Waes in de hoofdrollen.

Ferry
De Nederlander Ferry Bouman is één van de grootste xtc-producenten ter wereld. Hij woont in een villa in Limburg, maar zit tijdens de weekenden en vakanties op een camping op een paar honderd meter van zijn huis. De Belgische politie installeert twee undercoveragenten, die een koppel moeten spelen, op de camping om contact te leggen en zijn netwerk te infiltreren.

Netflix
Undercover begon als serie op Netflix, maar was inmiddels ook al te zien op de reguliere Nederlandse en Vlaamse televisie. Het is uitgegroeid tot een internationaal succes en één van de populairste Nederlandstalige series aller tijden. Er zijn al meerdere seizoenen en zelfs een speelfilm, Ferry, gemaakt.

Het eerste seizoen van Undercover is vanaf woensdag 13 juli wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op SBS9. Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV