Maandag in RENZE: Saskia Belleman en Paul Vugts over heropende zaak Peter R. de Vries

Maandag in RENZE: Saskia Belleman en Paul Vugts over heropende zaak Peter R. de Vries
De gasten van RENZE van maandag 11 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Dit zijn de gasten van maandag 11 juli .

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - maandag 11 juli

  • Vandaag werd de uitspraak van de zaak rondom de moord op Peter R. de Vries uitgesteld. Er zou een nieuwe getuige opgedoken zijn. Ondertussen komen er meer aanwijzingen dat Taghi de opdracht voor die moord zou hebben gegeven.Saskia Belleman en Paul Vugts praten ons in RENZE bij.

  • Premier Rutte is vandaag in Oekraïne en ontmoet president Zelenski. Ook bezocht hij de door oorlog geteisterde plaatsen Borodjanka, Boetsja en Irpin. De in Oekraïne geboren Levchenko Evgeniy vertelt ons waarom dit bezoek zo belangrijk is.

  • Steeds vaker werken Nederlandse artiesten samen met Vlaamse, terwijl dat de afgelopen jaren amper gebeurde. We bespreken het met twee duo’s die op dit moment de hitlijsten bestormen.Paul Sinha samen met Olivia en Jaap Reesema met Lea Rue, ze treden ook allebei op!

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's