Vanavond op tv: hond is kwijt in Kasteelvrouwe Emmy, Duitsland - Spanje op EK vrouwenvoetbal

Vanavond op tv: hond is kwijt in Kasteelvrouwe Emmy, Duitsland - Spanje op EK vrouwenvoetbal
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 juli

Kijktip :

Vanavond weinig nieuwe programma's, maar wel nieuwe afleveringen van publieksfavorieten. Zo zien we in Kasteelvrouwe Emmy hoe één van de honden is verdwenen. Verder onder meer de wedstrijd Duitsland - Spanje op het EK vrouwenvoetbal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Urk: zwangere Mathilde laat familie klussen

SBS 6
20:30 uur

Vanavond zien we in een nieuwe aflevering van de realityserie Urk! hoe de handjes flink uit de mouwen worden gestoken. Er zijn echter een paar bekende Urkers die zich afzijdig houden... Teun gaat zijn antieke meubels op een brocantemarkt aanbieden en heeft zijn vriend Ap weer eens opgetrommeld om de kelder leeg te trekken. Ook de zwangere Mathilde heeft haar familieleden voor haar kluskarretje gespannen. Derre's lijfspreuk "Schoon eruit, schoon erin" wekt irritatie bij Tony, die niet kan wachten om op vakantie te gaan.

Comedy: Galaxy Quest

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is de fantastische comedy Galaxy Quest te zien. In de film zien we hoe de hoofdrolspelers van een populaire sciencefictionserie worden ontvoerd door buitenaardse wezens - die ze voor echte ruimtehelden aanzien. In het heelal moeten ze de strijd aanbinden met de kwaadaardige generaal Sarris en zijn ruimteleger. Uiteraard zijn de mannen en vrouwen hier niet echt op toegerust en er ontstaat al snel gekibbel over van alles en nog wat. Ze hebben echter niet door dat ze juist de aangewezen personen zijn om deze taak te vervullen.

Kasteelvrouwe Emmy: hond Jula is verdwenen

NPO 1
20:35 uur

In een nieuwe aflevering van Kasteelvrouwe Emmy staan Emmy en Rutger weer tal van uitdagingen te wachten. De verbouwing gaat door, maar de grootste schok komt bij een fotoshoot op het chateau: één van de honden is verdwenen. Er wordt een grote zoekactie op touw gezet. Wordt Jula gevonden? Verder zien we hoe de verbouwing van het dak begint en dat Emmy en Rutger er samen een dagje tussenuit gaan.

Live: Duitsland - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

NPO 3
20:50 uur

De wedstrijd Duitsland - Spanje is bij het herenvoetbal natuurlijk een topaffiche, maar ook de damesploegen van beide landen kunnen er wat van. Dit duel op het EK vrouwenvoetbal is vanavond vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3. Beide ploegen zijn goed begonnen aan het EK: Duitsland won met 4-0 van Denemarken en Spanje wist Finland met 4-1 aan de kant te zetten. Dat belooft veel voor vanavond.

Chateau Meiland: Maxime ontmoet zaaddonor

SBS 6
21:25 uur

Deze zomer kunnen we op SBS6 genieten van herhalingen van Chateau Meiland. Het chateau is al een tijdje geopend en de Meilandjes dragen zorg voor hun gasten. Op de achtergrond speelt echter van alles, want er breekt een spannende dag aan voor de familie. Maxime wil graag een tweede kindje met de hulp van een zaaddonor. Na anderhalf jaar contact met de ideale donor gaat ze hem ontmoeten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV