Zaterdag 16 juli in Oh, wat een jaar: Jim Bakkum en Geraldine Kemper

Zaterdag 16 juli in Oh, wat een jaar: Jim Bakkum en Geraldine Kemper
Terug naar 2000

Kijktip :

Zaterdag (16 juli) is de aflevering van Oh, wat een jaar! met Jim Bakkum en Geraldine Kemper weer te zien op RTL 4. Deze werd in november 2020 voor het eerst uitgezonden op televisie. Samen met Chantal Janzen, Carlo Boszhard en Ruben Nicolai gaan ze terug naar het jaar 2000.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hits
In 2000 braken meerdere artiesten door in ons land. Jody Bernal en Krezip scoorden hun eerste hits, maar ook Anastacia beleefde haar grote doorbraak met 'I'm Outta Love'. De grootste popster van dat moment was Britney Spears en actrice Pip Pellens verrast de BN'ers in de studio met een gastoptreden. Op filmgebied was Gladiator hét succes van 2000.

Spellen
Jim Bakkum en Geraldine Kemper vierden respectievelijk hun dertiende en tiende verjaardag in 2000. Wat weten ze nog van de belangrijke gebeurtenissen uit het eerste jaar van de nieuwe eeuw? Ze spelen verschillende spellen met hun teamcaptains Carlo en Ruben. Presentatrice Chantal Janzen probeert alles in goede banen te leiden.

Oh, wat een jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV