Woensdag in RENZE: Donnie hoopt dé zomerhit van het jaar te scoren met We Blijven Roken

Woensdag in RENZE: Donnie hoopt dé zomerhit van het jaar te scoren met We Blijven Roken
De gasten van woensdag 13 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Dit zijn de gasten van woensdag 13 juli .

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - woensdag 13 juli

  • Na succesvolle samenwerkingen met René Froger, Mart Hoogkamer en Frans Bauer doet hitmachine Donnie nu solo een poging dé zomerhit van het jaar te scoren. Al barbecuend presenteert hij vanavond ‘We Blijven Roken’ bij Renze!

  • Het is voor ons deze zomer hét terugkerende thema: zorgfraude. Want elk jaar blijken er miljarden euro's in verkeerde zakken te verdwijnen. Vaak over de rug van kwetsbare patiënten. Hoe gaat politiek Den Haag dit oplossen? We bespreken het met Conny Helder en Aad de Groot.

  • Jarenlang werd ze door heel Engeland gehaat en nu is ze de aanstaande koningin. Camilla Parker Bowles wordt komend weekend 75 jaar.Tim de Wit en Coks Donders bespreken het juicy levensverhaal van de vrouw van Prins Charles.

  • Vandaag ontplofte de Tour de France in de eerste zware bergetappe, morgen rijdt het peloton naar Alpe d’Huez: de Nederlandse berg. Bij #Renze praten we over de mythische klim met Thomas Dekker, Marijn de Vries en Erik Dijkstra.

  • Er was verlichting beloofd maar ook afgelopen dagen stonden er weer lange rijen op Schiphol en misten tientallen reizigers hun vlucht. We bespreken de nijpende situatie op Schiphol met luchtvaartjournalisten Yteke de Jong en Doron Sajet.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's