TV-recensie: B&B Vol Liefde seizoen 2 brengt ongemakkelijke en heerlijke televisie

TV-recensie: B&B Vol Liefde seizoen 2 brengt ongemakkelijke en heerlijke televisie
Je "Ikigai" ontdekken, chaos op de markt, een wilde tongzoen en veel meer...

Kijktip :

Het eerste seizoen van het datingprogramma B&B Vol Liefde was een regelrecht kijkcijferkanon op RTL 4. Het was vorig jaar een feest met Bert, Roxanne, Caroline & Roosje, Debbie "Casa Santangelo" en de ware Jacob met zijn ondankbare vrouwen. Gaat dit nieuwe seizoen de eerste reeks van B&B Vol Liefde overtreffen?

B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Europa vol liefde
De eerste week is inmiddels in volle gang. Meteen is duidelijk dat de liefde in sommige gevallen straalt en bij anderen faalt. Er zijn opnieuw acht vrijgezelle B&B-eigenaren opgetrommeld, die allemaal op verschillende plekken in Europa wonen. Zij stellen hun hart en hun bed & breakfast open voor wellicht een nieuwe liefde.

Hans en Hayriye in de nieuwe seizoen van 'B&B Vol Liefde'

Deze recensie is geschreven op basis van de eerste vijf afleveringen van B&B Vol Liefde. Bekijk hier alle deelnemers van dit nieuwe seizoen.

Beoordeling van Gids.tv
Wie van maandag tot en met vrijdag lekker ongemakkelijk wil genieten van een aantal nieuwe datingavonturen in Portugal, Spanje, Italië, Oostenrijk en Frankrijk zit weer geramd bij B&B Vol liefde op RTL 4. Ook nu is er weer een groep uiterst verschillende personen verzameld. Zij willen de liefde in al zijn facetten ervaren. Zo doet de excentrieke horecamanager Desiree (de zus van Erica Terpstra?) mee, die in Italië het amoureuze hart van Hans (de broer van Olav Mol?) wil veroveren - wat snel voor heerlijke en hilarische televisie zorgt. Ook Astrid in Oostenrijk komt voor extreem moeilijke dilemma's te staan; Cupido laat niet altijd zijn gezicht zien. Ook seizoen 2 is de moeite waard, want leedvermaak (of je wil of niet) wordt zo in je schoot geworpen. De liefde regeert, vooral als Desiree gaat zingen!

Datingprogramma B&B Vol Liefde is in de zomer van 2022 zeven weken lang te volgen, iedere maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's