Zwitserland - Nederland live op tv en online (EK vrouwenvoetbal)

Zwitserland - Nederland live op tv en online (EK vrouwenvoetbal)
Plaatsen Oranjeleeuwinnen zich voor volgende ronde?

Sport :

Zondag (17 juli) staat de derde en laatste groepswedstrijd voor Nederland op het EK op het programma. Zwitserland is de tegenstander. Het duel is vanaf 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Zwitserland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Laatste
Op basis van het aantal gescoorde doelpunten staat Zwitserland na twee wedstrijden op de laatste plaats in Groep C. In hun eerste wedstrijden kwamen de Zwitsers binnen vijf minuten op een 0-2 voorsprong tegen Portugal, maar dat bleek niet genoeg: in de tweede helft kwamen de Portugezen nog langszij. Het tweede duel werd met 2-1 verloren van Zweden.

Tegenvallers
De Oranjeleeuwinnen hebben al een aantal tegenvallers moeten verwerken. Niet op het veld, want met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden en een 3-2 zege op Portugal gaat het nog best aardig, maar vooral in de spelersgroep. Sari van Veenendaal en Aniek Nouwen vielen in de eerste wedstrijd uit met een blessure en sterspelers Jackie Groenen en Vivianne Miedema werden positief getest op corona. Met welk elftal treedt Mark Parsons vanavond aan?

De wedstrijd Zwitserland - Nederland is zondag 17 juli om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV