Donderdag in RENZE: verschillende Nederlanders geëvacueerd door bosbranden Zuid-Europa

Donderdag in RENZE: verschillende Nederlanders geëvacueerd door bosbranden Zuid-Europa
De gasten van donderdag 14 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Dit zijn de gasten van donderdag 14 juli .

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - donderdag 14 juli

  • In heel Zuid-Europa woeden heftige bosbranden door de extreme hitte. Daardoor worden veel burgers én toeristen geëvacueerd. Ook Nederlanders. Ik praat erover met Nicolien Kroon en Stefan de Vries.

  • Het aantal patiënten met apenpokken in Nederland is deze week verder toegenomen naar 549, terwijl dit er een maand terug nog maar 60 waren. Ook wereldwijd neemt het aantal mensen met apenpokken snel toe. Viroloog Marc van Ranst maakt zich zorgen.

  • Nieuwe muziek van Roel van Velzen en voor het eerst in het Nederlands! Hij schuift aan bij mij en treedt op met zijn band.

  • Alexander Klöpping neemt ons mee in het nieuwste fenomeen op het internet: kunstwerken gecreëerd aan de hand van een simpele zoekopdracht. Het klinkt mooi, maar hoeveel zorgen moeten we ons eigenlijk maken over de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie?

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's