Vanavond op tv: Tino Martin in I Want Your Song, Noord-Ierland - Engeland (EK vrouwenvoetbal)

Vanavond op tv: Tino Martin in I Want Your Song, Noord-Ierland - Engeland (EK vrouwenvoetbal)
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 15 juli

Kijktip :

Vanavond is volkszanger Tino Martin te zien in I Want Your Song. Hij gaat op zoek naar zijn volgende hit. Verder onder meer de wedstrijd Noord-Ierland - Engeland op het EK vrouwenvoetbal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 15 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Erica op reis

NPO 1
19:10 uur

De herhalingencarrousel draait ook bij de publieke omroep op volle toeren deze zomer. Vanavond herhaalt NPO 1 een aflevering uit 2018 van Erica op reis. In dit reisprogramma bezoekt Erica Terpstra allerlei exotische locaties. Erica gaat op reis naar Brazilië. In dit Zuid-Amerikaanse land gaat ze op zoek naar de Afrikaanse wortels van Brazilië. Ze begint haar reis aan de oostkust waar eeuwen geleden miljoenen Afrikaanse slaven voet aan wal zetten. Erica vervolgt haar reis en bezoekt de kleurrijke stad Salvador Behia.


I Want Your Song: Tino Martin

SBS 6
20:30 uur

In het muziekprogramma I Want Your Song gaan een aantal grote Nederlandse artiesten op zoek naar hun volgende hit. In deze aflevering is Tino Martin te gast bij presentator Snelle. Welke songwriter maakt op hem de meeste indruk? Voor de verandering is I Want Your Song geen strijd tussen zangers, duo's of groepen, maar tussen songwriters. Welke pitch overtuigt het meest en wordt door de artiesten daadwerkelijk uitgebracht als single?


Horrorfilm: Interview with the Vampire

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de prachtige horrorfilm Interview with the Vampire te zien. De film vertelt het levensverhaal van Louis de Pointe du Lac. In 1791 heeft hij na het verliezen van zijn vrouw geen zin meer om te leven. Hij wordt door de vampier Lestat gebeten en deze geeft hem de keuze om als vampier verder te leven, of een langzame dood te sterven. Louis kiest ervoor om een vampier te worden en leert van Lestat hoe het is om als vampier te leven.


Droomhuis gezocht: Valencia

NPO 1
20:35 uur

Vanavond zien we in Droomhuis gezocht hoe vriendinnen Charo en Marit op zoek gaan naar een prachtig onderkomen in de Spaanse stad Valencia. Marit en Charo hebben elkaar vijftien jaar geleden ontmoet toen ze beiden in een moeilijke periode van hun leven zaten. Sindsdien delen zij lief en leed met elkaar. Marit en Charo zoeken een droomhuis in de Spaanse stad Valencia en Sybrand Niessen helpt hen hierbij. Carrie ten Napel gaat op verkenningstocht door de stad.


Live: Noord-Ierland - Engeland (EK vrouwenvoetbal)

NPO 3
20:50 uur

Vanavond worden de derde groepswedstrijden in Groep A van het EK vrouwenvoetbal gespeeld. De wedstrijd Noord-Ierland - Engeland is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv, gelijktijdig staat het duel Oostenrijk - Noorwegen op het programma. Engeland staat onder leiding van Sarina Wiegman en kent tot nu toe een uitstekend EK. Door overwinningen op Oostenrijk (1-0) en Noorwegen (8-0) staan de Engelsen al in de volgende ronde van het toernooi in eigen land.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV