Italië - België live op tv en online (EK vrouwenvoetbal)

Italië - België live op tv en online (EK vrouwenvoetbal)
Wie bereikt de volgende ronde?

Sport :

Vanavond staan de laatste groepswedstrijden van het EK vrouwenvoetbal op het programma. In het duel Italië - België staat er nog veel op het spel. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Spannend
Het is buitengewoon spannend in Groep D van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal, want er zijn drie landen die strijden om één plaatsje in de volgende ronde. Frankrijk is met zes punten uit twee wedstrijden al zeker van de groepswinst, maar daarachter staat IJsland met twee punten en België en Italië, die allebei één punt hebben.

Nipte nederlaag
De Belgen begonnen hun EK met een 1-1 gelijkspel tegen IJsland. Vervolgens boden ze goed weerstand tegen Frankrijk, maar er werd toch een nipte nederlaag geleden: 2-1. Italië verloor juist met 5-1 van de Fransen, om vervolgens ook met 1-1 gelijk te spelen tegen IJsland. Kortom: er is nog van alles mogelijk, maar de Belgen hebben het betere doelsaldo.

De wedstrijd Italië - België is maandag 18 juli om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV