Documentaireserie Surviving Jeffrey Epstein vanaf maandag te zien op NPO 3

Documentaireserie Surviving Jeffrey Epstein vanaf maandag te zien op NPO 3
Schokkende onthullingen van slachtoffers

Kijktip :

Vanaf maandag (18 juli) is de vierdelige documentaireserie Surviving Jeffrey Epstein te zien op NPO 3. De bij vlagen huiveringwekkende serie, waarin slachtoffers van het seksuele misbruik door Epstein hun verhaal doen, is deze week van maandag tot en met donderdag op televisie.

Surviving Jeffrey Epstein aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Minderjarig
De docuserie is een vierdelige aanklacht tegen de praktijken van multimiljonair Epstein, die er een soepel draaiende machine op nahield. Deze machine voorzag hem structureel van nieuwe en véél te jonge meisjes, die eerst werden misbruikt. Vervolgens moesten ze voor tweehonderd euro per hoofd andere meisjes - slachtoffers - ronselen. En daar kon Epstein vervolgens zijn lusten weer op botvieren.

Donald Trump
In Surviving Jeffrey Epstein komen meer bekende namen bovendrijven. Zo komt prins Andrew telkens terug in de verhalen, evenals Donald Trump - voormalig president van de Verenigde Staten. Ondertussen blijven de escapades van Epstein het nieuws beheersen. Enkele weken geleden werd bekend dat Ghislaine Maxwell, die jonge meisjes voor Epstein geronseld zou hebben, wordt veroordeeld tot 20 jaar celstraf.

De documentaireserie Surviving Jeffrey Epstein is van maandag 18 tot en met donderdag 21 juli dagelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Surviving Jeffrey Epstein terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's