Vrijdag in Op1: Wouter de Vries over sterfdag Peter R. de Vries

Vrijdag in Op1: Wouter de Vries over sterfdag Peter R. de Vries
Dit zijn de gasten van vrijdag 15 juli

Kijktip :

Vanavond is er weer een uitzending van de late night talkshow Op1 te zien op NPO 1. In deze uitzending is er aandacht voor de sterfdag van Peter R. de Vries. Dit zijn de gasten van vrijdag 15 juli.

Lees verder onder deze video's

Gasten van Op1 - vrijdag 15 juli

  • Door de inflatie worstelt één op de drie huishoudens met het rond krijgen van de begroting. Dat merkt ook winkelmanager Stef van der Werf, die moeite heeft om rond te komen. Hij is te gast samen met Nibud-directeur Arjan Vliegenthart en ING-hoofdeconoom Marieke Blom
  • Het is vandaag precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries overleed. Over de verwerking van de dood van zijn broer vertelt Wouter de Vries aan tafel.
  • Nederlandse vrouwen werken het minst aantal uren van Europa. En dat terwijl er een groot arbeidstekort is. Moet er iets veranderen aan de cultuur van deeltijdwerkende moeders in Nederland? Te gast: Linda Akkermans, Sophie van Leeuwen, Liesbeth Staats en Tom de Nooijer.
  • Nog maar net bekomen van 'De Diepte', waarmee S10 ons land vertegenwoordigde op het songfestival, is er nu al weer een volgende hit: 'Laat Me Los'. Een duet met Bløf. Vanavond vertellen Bløf-zanger Paskal Jakobsen en S10 over de samenwerking en ze spelen natuurlijk ook live.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's