Vanavond op tv: Finale van De Hollandse Nieuwe, EK-wedstrijd Denemarken - Spanje

Vanavond op tv: Finale van De Hollandse Nieuwe, EK-wedstrijd Denemarken - Spanje
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 16 juli

Kijktip :

De komkommertijd is aangebroken en dus wordt het ook voor Gids.tv moeilijk om tips te vinden. We hebben er op deze zaterdag toch weer een aantal op een rijtje gezet, waaronder de grote finale van De Hollandse Nieuwe en een wedstrijd in het EK voetbal voor vrouwen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 16 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Oorlogsfilm: Apocalypse Now

Veronica
20:00 uur

Apocalypse Now speelt zich af ten tijde van de Vietnamoorlog. Kapitein Willard wordt de jungle ingestuurd om de doorgedraaide kolonel Kurtz te vinden en te vermoorden. Kurtz heeft zijn eigen leger opgebouwd en weigert nog naar de legerleiding te luisteren. Terwijl Willard de jungle invaart, worden hij en de rest van de bemanning langzaam overvallen door de gevechten en gekte van de omgeving.

Oh, wat een jaar: Jim Bakkum en Geraldine Kemper

RTL 4
20:08 uur

Vanavond is de aflevering van Oh, wat een jaar! met Jim Bakkum en Geraldine Kemper weer te zien op RTL 4. Deze werd in november 2020 voor het eerst uitgezonden op televisie. Samen met Chantal Janzen, Carlo Boszhard en Ruben Nicolai gaan ze terug naar het jaar 2000, het jaar waarin meerdere artiesten doorbraken. Jody Bernal en Krezip scoorden hun eerste hits, maar ook Anastacia beleefde haar grote doorbraak met 'I'm Outta Love'. De grootste popster van dat moment was Britney Spears en actrice Pip Pellens verrast de BN'ers in de studio met een gastoptreden. Op filmgebied was Gladiator hét succes van 2000.

Live: Denemarken - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

NPO 3
20:50 uur

In Groep B van het EK vrouwenvoetbal strijden Denemarken en Spanje in een rechtstreeks duel om een plaats in de volgende ronde. Beide landen staan op drie punten na twee wedstrijden.

De Hollandse Nieuwe: finale

SBS 6
20:57 uur

Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de finale van De Hollandse Nieuwe. In dit programma werd de afgelopen tijd gezocht naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Maar wie gaat er met de winst vandoor? Na een aantal spannende weken vindt de finale plaats op een plek waar échte volkszangers thuishoren en die niet onderdoet voor een feestkroeg. De prijs die de winnaar te wachten staat, bestaat onder meer uit een gastoptreden tijdens Toppers in Concert op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA en een singlerelease met videoclip.

Cabaret: Hans Liberg - Attacca

NPO 1
22:20 uur

Al sinds 1983 toert Hans Liberg, cabaretier én musicoloog, door de Nederlandse theaters met zijn voorstellingen. Vanavond is zijn (tot dusver) voorlaatste voorstelling Attacca te zien op NPO 1. Hiermee stond hij in 2015 en 2016 op de planken.

Actuele video's

Meer actuele video's