Recensie: Don't Make Me Go is prachtig drama vol levenslessen en een waanzinnig scenario

Recensie: Don't Make Me Go is prachtig drama vol levenslessen en een waanzinnig scenario
Met John Cho en Mia Isaac

Film :

Vanaf 15 juli is de nieuwe film Don't Make Me Go te zien op Amazon Prime Video. Na het prachtige Nowhere Special (nu in de bioscoop) heeft ook Prime Video een soortgelijke en goudeerlijke dramafilm toegevoegd aan de filmbibliotheek. Hoge kwaliteit gegarandeerd met een finale die niemand ziet aankomen. Lees hier de filmrecensie van Don't Make Me Go.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vader en dochter
Wanneer een alleenstaande vader Max van een tienerdochter Wally ontdekt dat hij een dodelijke hersentumor heeft, neemt hij haar mee op een roadtrip om de moeder te vinden die haar jaren geleden in de steek heeft gelaten en om te proberen haar alles te leren wat ze de rest van haar leven nodig zou kunnen hebben.

John Cho (Max) en Mia Isaac (Wally) in de film 'Don't Make Me Go'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 6,5

Bij het zien van deze film besef je dat niet iedereen dit een goede film gaat vinden, mede door het zeer verrassende einde van deze productie. Het verhaal staat als een huis met mooie dialogen, lief verhaal met een uitstekende cast. Sympatieke acteur John Cho speelt een uitstekende rol en ook aankomend talent Mia Isaac is geweldig in haar rol als opstandige puberdochter. Als het verhaal vol lieve levenslessen, veel humor, liefde, maar ook angst je echt pakt, heb je onvergetelijke avond. Misschien is de boodschap achter deze film nog wel het mooiste: Het leven is te kort om met risico's rekening te houden, dus leef deze kostbare dagen alsof het je laatste dagen zijn. Proost op het leven! Vier en halve ster.

Cast
Naast John Cho (Cowboy Bebop) en Mia Isaac (You Could Have Done Better) zijn ook Kaya Scodelario (Resident Evil: Welcome to Raccoon City), Otis Dhanji (June Again), Josh Thomson (Guns Akimbo), Stefania LaVie Owen (Sweet Tooth) en Jen Van Epps (No Exit) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Hannah Marks (After Everything).

Vanaf 15 juli 2022 is de film Don't Make Me Go te zien op Amazon Prime video. Genre: Drama. Tijdsduur: 109 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV