Recensie: Sotto il sole di Amalfi brengt vakantiegevoel op Netflix met kleine liefdes problemen

Recensie: Sotto il sole di Amalfi brengt vakantiegevoel op Netflix met kleine liefdes problemen
Nu de nummer 10 op Netflix

Film :

Vanaf 13 juli is de film Sotto il sole di Amalfi te zien op Netflix. Nu de temperaturen door het dak gaan en we ons moeten opmaken voor 38 graden in Nederland, sluipt deze romantische film zo de top 10 van Netflix binnen. Is het ook de moeite waard? Lees hier de filmrecensie van Sotto il sole di Amalfi.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vincenzo en Camilla
Een jaar nadat hun romance begon in Riccione, komen Vincenzo en Camilla weer bij elkaar voor een zonnige vakantie aan de schilderachtige kust van Amalfi en stellen hun liefde op de proef.

Actrice Ludovica Martino en Lorenzo Zurzolo in de film 'Sotto il sole di Amalfi'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 5,2

Deze soapachtige productie aan de werkelijk beeldschone kust van Italië is het tweede deel op het bescheiden hit Sotto il sole di Riccione uit 2020. Deze Sotto il sole di Amalfa kun je best goed bekijken zonder dat je het eerste deel ook moet kijken. Mocht je toch de behoefte hebben Sotto il sole di Riccione eerst even te kijken kan dat zeker, deze is namelijk nog steeds op Netflix te zien. Als je even niets aan het hoofd wil hebben, zit je bij deze reclamespot voor Bella Italia - inclusief de gezellige soundtrack - wel goed. Het verhaal heeft weinig om het lijf, en dat is in het geval van hittegolven maar goed ook. Perfect voor hoge temperaturen en het vakantiegevoel is aan! Twee sterren, voor het goede gevoel.

Cast
Naast Lorenzo Zurzolo (Sotto il sole di Riccione) en Ludovica Martino (Security) zijn ook Ludovica Martino (Il Processo) en Isabella Ferrari (L'anniversaire) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Martina Pastori.

Vanaf 13 juli 2022 is de film Sotto il sole di Amalfi (Engelse titel: Under the Amalfi Sun) te zien op Netflix. Genre: Romantiek, Drama, Komedie. Tijdsduur: 90 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV