Maandag in RENZE: Rick Engelkes over coronasteun voor musical

Maandag in RENZE: Rick Engelkes over coronasteun voor musical
Dit zijn de gasten van maandag 18 juli

Kijktip :

Renze Klamer, die overigens zelf zegt geen staatsmarionet te zijn, is weer terug met een editie van zijn talkshow RENZE. Maandag zijn onder meer Reinier van der Berg en Wim Hof te gast over het weer. Dit zijn de gasten van maandag 18 juli.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - maandag 18 juli

  • Hoewel het vandaag al tropisch warm is, gaan we morgen misschien wel een hitterecord verbreken! Waar komt die hitte vandaan en hoe kunnen we ons daar het beste tegen wapenen? We bespreken het met Reinier van den Berg en iceman Wim Hof.
  • Van goulash in blik tot cheeseburgers uit de magnetron. Niets is TV-kok Perry de Man te gek. Hij gaat bakken braden met BN'ers om hun favoriete guilty pleasure op culinaire wijze te bereiden. Perry schuift vanavond samen met Vivienne van den Assem en Howard Komproe aan.
  • Vorige week raakte Rick Engelkes in opspraak omdat hij €4,3 miljoen Corona steun ontving voor de musical over Willem van Oranje. Volgens sommigen zou hij die steun onterecht ontvangen hebben. Hij doet zijn kant van het verhaal
  • Een week lang keek BNR-verslaggever Geert-Jan Hahn alleen maar naar Russische talkshows. Hoe praten ze over de gascrisis en waarom ging het over Rutte en de boerenprotesten?

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's