Woensdag in Steenrijk, straatarm: realityster Chiel Harten in sociale huurwoning

Woensdag in Steenrijk, straatarm: realityster Chiel Harten in sociale huurwoning
Een week overleven

Kijktip :

Deze zomer zijn er regelmatig herhalingen van spraakmakende afleveringen van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. Woensdag (20 juli) kunnen we opnieuw genieten van een aflevering uit seizoen vier, waarin twee luxepoezen in een sociale huurwoning belanden. Als dat maar goed gaat...

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Realityster
In deze aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met Chiel Harten (29) en zijn vriend Michael (31). Chiel is een heuse realityster, want hij was ook al te zien in SBS-programma's als Helden door de modder VIPS en Queens of the Jungle. De twee heren zijn echte luxepoezen en zijn een weekbudget van 1500 euro gewend.

Armoede
Chiel en Michael moeten hun comfortabele vrijstaande huis in het Gelderse Hedel een week lang verruilen voor de sociale huurwoning van het samengestelde gezin De Jong uit Bavel. Hier moeten de mannen het doen met een weekbudget dat vijftien keer lager is dan wat ze gewend zijn. Gaan Chiel en Michael een week in armoede overleven?

Steenrijk, straatarm is woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's