Documentaire Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me woensdag te zien op NPO 2

Documentaire Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me woensdag te zien op NPO 2
Portret van Rolling Stones-gitarist

Kijktip :

De legendarische Britse rockband The Rolling Stones trad onlangs nog op in de Johan Cruijff Arena. Alle bandleden zijn inmiddels flink op leeftijd, maar van stoppen willen ze nog niet weten. De documentaire Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me schetst een portret van gitarist Ron Wood.

Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Overlever
Alle kanten van Ronnie Wood worden in deze documentaire belicht: muzikant, schilder én overlever van een leven vol drank- en drugsgebruik. Tijdens zijn muziekcarrière speelt Wood met bands als The Birds, The Jeff Beck Groep en The Faces met Rod Stewart als leadzanger. Rond 1975 komt Ronnie Wood bij The Rolling Stones.

Vriendschap
Wood wordt de tweede gitarist naast Keith Richards. Het leidt tot een hechte samenwerking en een bijzondere vriendschap, intimiteit en veel lol. De interviews, archiefbeelden en unieke muziekfragmenten waarin hij zich nog altijd op de toppen van zijn muzikale kunnen toont, laten Ronnie Wood zien als een innemend en zachtmoedig mens.

De documentaire Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me is woensdag 20 juli om 23.10 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV