Duitsland - Oostenrijk live op tv en online (kwartfinale EK vrouwenvoetbal)

Duitsland - Oostenrijk live op tv en online (kwartfinale EK vrouwenvoetbal)
Burentwist in knock-outfase

Sport :

Donderdag 21 juli staat er een heuse burentwist op het programma in de kwartfinales van het EK vrouwenvoetbal: Duitsland - Oostenrijk. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Sterke groepsfase
Duitsland heeft een sterke groepsfase achter de rug. De recordkampioen van het EK vrouwenvoetbal (ze wonnen het toernooi al acht keer) stroomde met drie zeges door naar de kwartfinales. Alle wedstrijden werden behoorlijk overtuigend gewonnen: 4-0 tegen Denemarken, 2-0 tegen Spanje en 3-0 tegen Finland. Blijven ze in topvorm?

Beter dan Noorwegen
In Groep A zorgde Oostenrijk voor een kleine verrassing door als tweede achter Engeland te eindigen. Het sterke vrouwenvoetballand Noorwegen bleef met lege handen achter op de derde plaats. De Oostenrijkers verloren slechts met 1-0 van Engeland en wonnen vervolgens hun wedstrijden tegen Noord-Ierland (2-0) en Noorwegen (1-0).

De wedstrijd Duitsland - Oostenrijk is donderdag 21 juli om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV